Το πιο πρόσφατο update για το Forza Motorsport 5 ανέλυσε ο Dan Greenwalt της Turn 10, ο οποίος δήλωσε ότι το update θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο απόκτησης των αυτοκινήτων, ειδικά αυτών που αποκτά ο παίκτης μέσω των DLC και του Season Pack.

Οι αλλαγές δημοσιεύτηκαν μέσω ανοιχτής επιστολής του Greenwalt στο Xbox Wire, στην οποία επιβεβαιώνει ότι όλα τα αυτοκίνητα από DLC θα προστίθενται αυτόματα στο garage του παίκτη, χωρίς αυτός να χρειάζεται να τα αγοράσει με in-game credits. Επιπλέον, κάθε ένα από τα 200 αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα από το launch, θα είναι πλέον διαθέσιμα σαν rentals.

“Κοιτάω το παιχνίδι που λανσάραμε στις 22 Νοεμβρίου του 2013 και το παιχνίδι που παίζω σήμερα και βλέπω κάτι που έχει αλλάξει δραματικά τους τελευταίους μήνες. Έχουμε κάνει σημαντικές αλλαγές στην οικονομία του παιχνιδιού, προσθέσαμε νέα στοιχεία και λειτουργίες και έχουμε διατηρήσει μια συνεχή ροή νέου περιεχομένου, συμπεριλαμβανόμενης της δωρεάν προσθήκης της Road America τον Φεβρουάριο.”

Τέλος, ο Greenwalt υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει ανακοίνωση για ακόμα ένα δωρεάν DLC, το οποίο προορίζεται για νωρίς τον Απρίλιο. “Θα έχουμε ακόμα μια ανακοίνωση για άλλο ένα δωρεάν DLC για το Forza 5, το οποίο νομίζω ότι θα λατρέψετε.”

Η Νυρεμβέργη μήπως?