Ένα από τα μεγαλύτερα franchise στον πλανήτη επιστρέφει, και τώρα η μάχη ξεπερνάει τα όρια του χρόνου.  Πολέμησε τόσο στο κοντινό παρελθόν όσο και στο άμεσο μέλλον μέσα από γεγονότα που για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς καθορίζονται από σένα. Κάθε νίκη κι ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος του παρανοϊκού Ραούλ Μενέντεζ, κάθε λάθος και ο θάνατος θ’ αποκτήσει αληθινό νόημα: Χαρακτήρες της ιστορίας μπορούν πλέον να πεθάνουν και να παραμείνουν νεκροί ως αποτέλεσμα των πράξεων σου. Αυτό δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Αποκλειστικά με την αγορά του ελληνικού προϊόντος:

* Πιστεύεις πως είσαι ο καλύτερος;
Απόδειξε το.  Το 2o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Call Of Duty, το μεγαλύτερο gaming event της χρονιάς, σε καλεί. Βρες τον μυστικό κωδικό στο αυτοκόλλητο με την ελληνική σημαία στις εκδόσεις PS3 – XBOX 360 και PC και ζήσε την απόλυτη online εμπειρία. Κέρδισε πλούσια δώρα και βγες νικητής σ’ έναν αγώνα που δεν υπάρχει εύκολος δρόμος.

* Μπες στην κλήρωση με τον μυστικό κωδικό για δώρα-έκπληξη που θα φέρουν τον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming στο σπίτι σου.