Όλο και περισσότερες φήμες κάνουν την εμφάνιση τους το τελευταία 24ωρο σχετικά με το μέλλον της πλατφόρμας του Xbox με τις κυριότερες να αφορούν καινούριο hardware, software, νέα για το marketplace και το λειτουργικό σύστημα και πολλά πολλά άλλα. Οι κυριότερες έχουν ως εξής, αν και θα πρέπει να υπενθυμίσω πως προς το παρών αποτελούν μόνο φήμες και τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο. Όμως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει σίγουρα και φωτιά.

Συνοψίζοντας έχουμε ακούσει πως στην φετινή Ε3 θα δούμε δύο καινούρια hardware τα οποία όμως δεν θα αποτελούν καινούρια Xbox αλλά περισσότερο streaming συσκευές όπως το Chromecast και το Apple TV. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να δούμε μια αντίστοιχη slim έκδοση για το Xbox One, το Xbox Mini το οποίο εικάζεται ότι θα είναι και 40% μικρότερο από την τωρινή έκδοση της κονσόλας ενώ στα πλάνα της Microsoft είναι επίσης η μετατροπή του Xbox brand σε software από hardware, κάτι το οποίο φαντάζει απολύτως φυσικό μιας και το Xbox αυτή τη στιγμή τρέχει σε Windows 10. Καινούρια κονσόλα δεν θα υπάρξει σε αυτήν την Ε3 και αν είναι να ανακοινωθεί/κυκλοφορήσει αυτό θα γίνει το 2017 ενώ επίσης μέχρι στιγμής ακούγονται φήμες για 4Κ video playback.

Αυτή ήταν μια μικρή ανασκόπηση σε ρυθμό πολυβόλου, για περισσότερη συζήτηση περάστε μια βόλτα από το αντίστοιχο thread στο forum.