Έπειτα από την μεγάλη υποστήριξη που έδειξε η ΕΑ και η Bioware στο multiplayer κομμάτι του Mass Effect 3 με τα απανωτά δωρεάν multiplayer DLC, ήρθε η ώρα και για το πρώτο single-player DLC από τότε που κυκλοφόρησε ο τίτλος, τον περασμένο Μάρτιο.

Με την ονομασία Leviathan, η καινούργια περιπέτεια θα ταξιδέψει τους παίχτες σε άγνωστα σημεία του γαλαξία, εμβαθύνοντας περαιτέρω στο σύμπαν του Mass Effect αλλά και στον κόσμο των Reapers, και αυτό διότι ο Leviathan είναι ένας μυθικός Reaper του οποίο το ρόλο θα πρέπει να ανακαλύψουμε.

« Το Mass Effect 3: Leviathan είναι το πρώτο single-player DLC που θα διατεθεί από το Mass Effect 3 Extended Cut και μετά. Το Leviathan βασίζεται πάνω στα γεγονότα του Mass Effect 3, με συναρπαστική καινούργια ιστορία, νέους χαρακτήρες, όπλα και αναβαθμίσεις για τον χαρακτήρα μας. Οι παίχτες θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν περισσότερες πληροφορίες για του Reapers, καθώς ταξιδεύουν από τη μια άκρη του γαλαξία στην άλλη για να αποκαλύψουν το μυστήριο που περιστρέφεται γύρω από τον Leviathan.»

Όπως και το Day 1 DLC From Ashes μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τους Protheans, έτσι και το Leviathan θα μας βοηθήσει να μάθουμε παραπάνω στοιχεία για τους μυστηριώδεις Reapers, για τους οποίους δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω από το ότι θέλουν να μας καταστρέψουν, από το πρώτο Mass Effect μέχρι και τώρα.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Leviathan αλλά πιθανολογείται πως κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει διαθέσιμο μέσω του Xbox LIVE.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=eDurT_0Sde0′]