Η Bioware, πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε ένα ακόμα δωρεάν multiplayer DLC με την ονομασία Earth. Θέλοντας να προωθήσει αυτό το γεγονός, το Bounty Weekend αυτού του Σαββατοκύριακου, το Operation Overwatch όπως θα ονομάζεται, θα έχει σχέση με το Earth DLC.

Η εταιρεία, βλέποντας πως όσο περνάει ο καιρός η συμμετοχή των παιχτών στο multiplayer του Mass Effect 3 μειώνεται, κατέβασε το επίπεδο δυσκολίας του Operation Overwatch, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους παίκτες.

Οι στόχοι που πρέπει να ολοκληρωθούν για να κριθεί επιτυχές αυτό το Bounty Weekend είναι 2:

Ο πρώτος στόχος είναι να γίνουν extracted 800.000 μοναδικοί παίχτες σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας, ενώ ο δεύτερος είναι να κάνουμε extraction με ένα από τα τέσσερα μέλη να χρησιμοποιεί έναν από τους χαρακτήρες του Earth DLC.

Η ολοκλήρωση του πρώτου στόχου θα μας επιβραβεύσει με ένα Victory Pack, το οποίο πέρα από όπλα και equipment θα περιέχει και έναν από τους χαρακτήρες του Earth, ενώ ολοκληρώνοντας και το δεύτερο στόχο, θα κερδίσουμε ένα Commendation Pack.

H μόνη «παγίδα» που θα υπάρχει στο εν λόγω Bounty Weekend είναι πως εξαιτίας της αποτυχίας του προηγούμενο Bounty Weekend, ο χρόνος για να γίνει το extraction θα είναι λίγο μεγαλύτερος αυτή τη φορά.

Το Operation Overwatch θα διεξαχθεί από τις 27 μέχρι τις 30 Ιουλίου.