Βρισκόμαστε σχεδόν στην μέση του πιο αναμενόμενου τριμήνου των απανταχού gamers σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι η εποχή που όλοι ψάχνουμε μία δικαιολογία για να μείνουμε σπίτι. Αυτή την περίοδο ως μαθητής “έπαιζα” τον άρρωστο για να μην πάω σχολείο και αργότερα ως φοιτητής έχανα το εξάμηνο ή κατέστρεφα όποια πιθανότητα είχα για να πάρω ένα καλό βαθμό! Είναι λοιπόν αυτές οι εξήντα περίπου ημέρες με τα περισσότερα releases της χρονιάς, όπου οι περισσότερες εταιρείες στον χώρο, ρίχνουν τα βαριά τους χαρτιά στο τραπέζι.

 

Στις 27 Οκτώβρη ξεχώρισε η κυκλοφορία του HALO 5: Gurdians (343 Industries). Το βαρύτερο όνομα γύρω από το Xbox One που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το εξαιρετικό και γεμάτο review από τον Δημήτρη. Νωρίτερα στις 15 του μήνα είδαμε το πρώτο επεισόδιο του Minecraft: Story Mode (Telltale Games) με το δεύτερο να κυκλοφορεί στις 27 του ίδιου μήνα. Λίγο αργότερα στις 23 είχαμε την κυκλοφορία του ένατου επεισοδίου της σειράς Assassin’s Creed με το Assassin’s Creed: Syndicate (Ubisoft Quebec) το οποίο αυτή την φορά διαδραματίζεται στο Λονδίνο της πρώτης βιομηχανικής επανάστασης το 1868.

Τον μήνα που διανύουμε είδαμε είδη τα Need For Speed (Ghost Games) στις 3 του Νοέμβρη και το Call of Duty: Black Ops III (Treyarch) τρεις ημέρες αργότερα. Σε κυκλοφορία βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες δύο από τα μεγαλύτερα releases της χρονιάς. Μιλάμε φυσικά για το εικονικό πλέον Fallout 4 (Bethesda Game Studios) αλλά και για τις νέες περιπέτειες της Lara Croft μετά το θαυμάσιο reboot της σειράς. Το Rise of the Tomb Raider (Crystal Dynamics, Eidos Montreal) είναι αποκλειστικότητα του Xbox One και του Xbox 360 και μπορείτε να διαβάσετε ακόμα ένα ενδιαφέρον και αναλυτικό review του Δημήτρη.

Ο Νοέμβριος όμως συνεχίζεται με το προσωπικό μου αγαπημένο. Το όνομα αυτού Star Wars Battlefront (DICE). Η αναμονή των 10 χρόνων φτάνει αισίως στο τέλος της στις 17 του Νοέμβρη ενώ πιο τυχεροί είναι οι συνδρομητές της υπηρεσίας EA Access οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση πέντε ημέρες νωρίτερα. Την ίδια ημέρα έχουμε και τις κυκλοφορίες του Deadpool (High Moon Studios) αλλά και του έκτου επεισοδίου του Game of Thrones το Game of Thrones: The Ice Dragon (Telltale Games).
Τα μεγάλα releases κλείνουν την πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη με το επίσης πολυαναμενόμενο Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Ubisoft Montreal) και το Just Cause 3 (Avalanche Studios).

Θα πρέπει να κάνουμε μία ξεχωριστή αναφορά για το Xbox One Experience Update στις 12 Νοεμβρίου. Ανάμεσα στις νέες λειτουργίες θα έχουμε και το Backwards Compatibility το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε 104 τίτλους του Xbox 360 στο Xbox One.
Αυτά λοιπόν οι μεγαλύτερες και αναμενόμενες κυκλοφορίες για το τελευταίο τρίμηνο του 2015. Περιμένουμε φυσικά τα δικά σας σχόλια και τις δικές σας απόψεις. Ποιο παιχνίδι έχετε βάλει εσείς στο μάτι και ποιο προβλέπεται ότι θα σας κρατήσει στο σπίτι τον επόμενο καιρό;