Έρχεται στις 9 Σεπτεμβρίου

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Άλλη μια beta  – οι οποίες τον τελευταίο καιρό γίνονται όλο και πιο πολύ της μόδας – αυτή του Destiny, έκανε το πέρασμά της από τις κονσόλες μας.  Αν και δεν έμοιαζε τόσο πολύ για beta έκδοση, πιο πολύ θα έλεγα πως ήταν μια επίδειξη δύναμης από πλευράς της Bungie σχετικά με το τι θα δούμε στο τελικό παιχνίδι.

Και νομίζω πως αυτά που είδα με κάλυψαν απολύτως. Θα αφήσω στην άκρη τα προφανή, όπως για παράδειγμα ποσό υπέροχα ήταν τα γραφικά, ο σκιασμός, τα textures και το design των κόσμων που επισκέφτηκα και θα περάσω στο ζουμί, δηλαδή το gameplay του τίτλου. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα first person shooter με αρκετά RPG και MMO στοιχεία, το οποίο όμως προσπαθεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Και εξηγούμαι: Τρομερό co-op με φίλους. Ανταγωνιστικό multiplayer. Μεγάλοι κόσμοι για εξερεύνηση. Raids. Μπόλικο loot. Αναβάθμιση χαρακτήρων. Αναβάθμιση εξοπλισμού. Όλα αυτά και με το παραπάνω το Destiny τα υλοποιεί και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα.  Σίγουρα όσοι περίμεναν το επόμενο Halo θα απογοητευτούν και αυτό γιατί το Destiny είναι ένα παιχνίδι που, στις κονσόλες μας τουλάχιστον, όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Για αυτό και δεν μπορούμε να το κρίνουμε συγκριτικά με κάποιον άλλο τίτλο. Σίγουρα δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους. Αν όμως τις τέσσερις τελευταίες μέρες του κοιτούσατε – όπως και εγώ – την ώρα για να γυρίσετε σπίτι και να παίξετε τον τίτλο, τότε το Destiny είναι ένα παιχνίδι για εσάς.

Black Dog

Destiny Xbox One Beta Gameplay - Part 1

Destiny Xbox One Beta Gameplay - Part 2

Καταρχήν φαίνεται πολυ δουλεμένο απο την beta κιολας!! Μου θύμισε λιγο borderlands (με τα health bars και τα lootbox) λιγο Mass Effect(η αλλαγή απο first se third person και 2-3 πραγματάκια ακομα) και πολυ Halo βέβαια…(ένταξει εχουμε πολλούς παρόμοιους μηχανισμούς και εδώ η Cortana έχει γίνει ghost τα vehicles ίδια κλπ….

Γενικά εγω δεν ήμουν τοοοσο hyped με την κυκλοφορία, αλλα από την beta βλέπω οτι οκ αξίζει την προσοχή κάποιου αλλα σε συγκρατημένα επίπεδα…

neo7101

Έπαιξα την beta, σαν beta ήταν πάρα πολύ καλό, δεν βρήκα κάποιο bug ή κάτι άλλο. Το μόνο αρνητικό που βρήκα ήταν τα πολλά loading.PvP πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα όπλα/ρούχα κτλ γιατί είδα πολύ μεγάλες διαφορές και λίγο lag στο PvP. Το coop αξίζει αλλά δεν ξέρω που μπορείς να φτάσεις με randoms.

Grilos GR

Το παιχνιδάκι ειναι φανταστικό και υπεράψογο… Αυτό περιμέναμε και σε 6 βδομάδες, αντίο ζωή. Τώρα που είναι και η beta ανοιχτή θα το δοκιμάσω αύριο στο One να δω τις διαφορές (αν υπάρχουν).
αγαπάμε bungie για πάντα 
Phaerun

Σίγουρα δεν τρελάθηκα, αλλά, δεν απογοητεύτηκα κιόλας. Θα ήθελα λίγες ώρες παραπάνω να το δοκιμάσω. Προς το παρόν, μου δείχνει ότι είναι μία μίξη halo και borderlands (καθόλου κακό).
parad0x 667

[fsg_gallery id=”2″]