Η ΗΒ Studios ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα προβεί στο κλείσιμο του HB Studios of Halifax, της ομάδας που εργάζεται πάνω στο NBA Baller Beats για το Kinect, και πως οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του Lunenburg.

To HB Studios of Halifax, που βρισκόταν στην Nova Scotia του Καναδά, είχε ασχοληθεί με αρκετούς αθλητικούς τίτλους στα πέντε χρόνια ζωής του, όπως το NBA Live 09 για την ΕΑ Sports. Η διοίκηση της HB Studios ανακοίνωσε πως το κλείσιμο του studio έγινε λόγω λήξης της μίσθωσης του ακινήτου.

Η Melanie Williams, Director of Operations της ΗΒ είπε:

«Η HB Studios κλείνει το studio της στο Halifax και θα μεταφερθεί σε αυτό του Lunenburg. Με τη μίσθωση του ακινήτου που στεγαζόταν να φτάνει στη λήξη της, η εταιρία αποφάσισε να μην την ανανεώσει. Στο studio του Halifax υπήρχαν 24 εργαζόμενοι και η εταιρεία προσπαθεί να μεταφέρει όσους περισσότερους γίνεται στο κεντρικό μας κτίριο στο Lunenberg. Τα τελευταία δυο project με τα οποία ασχολούταν το studio – το Medal Bound για iPhone και το NBA Baller Beats για το Kinect – βρισκόταν σε συνεργασία με αυτό του Lunenburg και έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Η υποστήριξη και των δυο τίτλων μετά την κυκλοφορία τους θα γίνεται από το studio του Lunenberg πλέον».

Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια καθυστέρηση σχετικά με τη κυκλοφορία του NBA Baller Beats, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.