Με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Halo 4 στις 6 Νοεμβρίου, η Microsoft και η 343 Industries αποκάλυψαν πως επιπλέον περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο στο μέλλον. Το Halo 4 War Games Pass είναι το εισητήριο για το σύνολο του περιεχομένου, με 15% έκπτωση. Με τιμή 2000 Microsoft Points, το Halo 4 War Games Access Pass επιβεβαιώνει την πρόσβαση στα τρία War Games map packs, όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα τον Δεκέμβριο, Φεβρουάριο και Απρίλιο και εξασφαλίζει 15% έκπτωση σε σύγκριση με τη μεμονομένη αγορά των πακέτων. Επιπρόσθετα, οι αγοραστές του Map Pass θα λάβουν δύο bonus in-game helmets και ένα μοναδικό in-game emblem.

Εξερευνώντας νέους κόσμους, τα τρία Map Packs προσφέρουν κλασσική Halo μάχη, αλλά και το Halo Infinity Multiplayer. Πιο συγκεκριμένα:

Crimson Map Pack (Δεκέμβριος)
Χάρτες: Wreckage, Harvest, Shatter
Περιγραφή: Γίνετε μάρτυρες του χάους και τις σύγκρουσης των πολιτισμών στη Wreckage, με τη μίξη κλειστοφοβικών χώρων και επικίνδυνων εκθέσων. Περιηγηθείτε στη ανθρώπινη αποικία της Harvest και εξερευνήστε μια ανθρώπινη εισβολή σε ένα εξωγήινο φεγγάρι στη Shatter.

Majestic Map Pack (Φεβρουάριος)
Χάρτες: Landfall, Monolith, Skyline
Περιγραφή: Η Landfall δίνει έμφαση στις μάχες του πεζικού, ενω η Monolith σας εκθέτει στο “γυμνό” κενό του διαστήματος – και τη δύναμη πυρός των αντίπαλων ομάδων.Η βιομηχανική αίσθηση της Skyline προσφέρει προκλήσεις σε ένα οικείο, αλλά περιστασιακά περιοριεμένο περιβάλλον.

Castle Map Pack (Απρίλιος)
Χάρες: Daybreak, Outcast, Perdition
Περιγραφή: H Daybreak είναι τοποθετημένη σε μια στρατιωτική βάση στα βουνά, ενώ η Outbreak προσφέρει μια βουτιά στα φαράγγια ενός εξωγήινου οικοσυστήματος. Η Perdition φέρνει τους παίκτης στη καρδιά μια άναρχης αστικής δόμησης, με την τακτική ταχύτητα και την αντίληψη του χώρου να είναι το κλειδί.

Το Halo 4 War Games Pass θα περιλαμβάνεται στην Limited Edition “Halo 4” Console Bundle.