Από τις 21 Ιανουαρίου συνεχίστε την εμπειρία σας στο Halo 4 με την επιστροφή της πρώτης σεζόν του Spartan Ops! Μέσα στις επόμενες πέντε εβδομάδες, ακολουθήστε την ιστορία του UNSC Infinity – ξανακαταταγείτε με τη Fireteam Crimson στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν τον Spartan Thorne στον πλανήτη Requiem και στην μάχη τους  απέναντι στην απειλή του Jul ‘Mdama και στους Covenant separatists που ηγείται. H ένταση της πρώτης σεζόν κορυφώνεται με το συναρπαστικό τελείωμα της, στα επεισόδια 6-10 καθώς η μάχη επεκτείνεται πέρα από τον πλανήτη Requiem σε μια πληθώρα νέων τοποθεσιών με κύριο χαρακτηριστικό τις συγκρούσεις με οχήματα μάχης άλλα και επί ποδός με τις δυνάμεις των Prometheans και των Covenants…

Επίσης κάθε εβδομάδα θα υπάρχει ένα νέο, γεμάτο δράση επεισόδιο το οποίο θα συνεχίζει την ιστορία του παιχνιδιού ακολουθώντας τα συμβάντα του Halo 4.

Πρόσβαση σε όλα αυτά θα αποκτήσετε πηγαίνοντας στο Infinity Multiplayer, μετά στο Spartan Ops και από εκεί αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να κατεβάσετε το περιεχόμενο από το Marketplace. Όλο το περιεχόμενο θα κατέβει απευθείας, και στην συνέχεια κάθε εβδομάδα θα ξεκλειδώνεται και από ένα κεφάλαιο.