Σε συνέντευξή του στο gameinformer.com, o Tyson Green (Investment Lead για το Destiny), μίλησε μεταξύ άλλων, για τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν level up τον εξοπλισμό τους και τα διάφορα abilities που θα έχουν στην διάθεσή τους.


«Θέλουμε να δώσουμε μια ισορροπία ανάμεσα στην εξέλιξη των αντικειμένων και στην εξέλιξη των abilities, καθώς και να προσφέρουμε ελευθερία στον παίκτη να αλλάζει τον χαρακτήρα του, έτσι ώστε να ξεχωρίζει από εκείνους τον υπολοίπων παικτών, χωρίς όμως να τον περιορίζουμε. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να κάνει κανείς reset τον χαρακτήρα του, αν θέλει να αλλάξει τον «προσανατολισμό» του.»

Προσέθεσε επίσης ότι τους άρεσε η ιδέα των Prestige που υπάρχει στην σειρά Call of Duty και ότι σκέφτηκαν πως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, έτσι ώστε το σύστημα να επιτρέπει στους παίκτες να ξεκινήσουν από την αρχή και να μην τους ωθεί στο να τα «πετάξουν όλα στα σκουπίδια».


Ο Green μίλησε ακόμα για τα διάφορα set-ups που μπορεί να φοράει το εκάστωτε όπλο ανάλογα με την περίσταση, πως διανέμονται τα XP, αλλά και έκανε μια εκτενή ανάλυση σε κάποια από τα Focuses που έχει ήδη χτίσει το studio της Bungie, όρος που είναι αντίστοιχος με εκείνον του “build”.

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, για ένα παιχνίδι που θα έχει, από όσα συμπεραίνουμε, πολλές καλές ιδέες και σωστό σχεδιασμό. Υπενθυμίζουμε ότι το Destiny κυκλοφορεί για Xbox 360 και Xbox One, στις 9 Σεπτεμβρίου 2014, με την Beta να προσγειώνεται στα συστήματά μας, κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του ίδιου έτους.

Πηγή: Gameinformer