Σε μια μεγάλη γιορτή, στη γιορτή του gaming δίνει δυνατά το στίγμα του το Xbox συμμετέχοντας στο Gaming Festival που θα πραγματοποιηθεί 9-11 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τρεις ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του μεγαλύτερου και δημοφιλέστερου τίτλου της χρονιάς, του Halo 4, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να ζήσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία του παιχνιδιού σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα «Καβάφης». Επίσης, μεταξύ άλλων το Xbox LIVE θα κάνει αισθητή την παρουσία του στην εκδήλωση, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το πρόσφατο update με την προσθήκη του Internet Explorer και να πλοηγηθούν στο νέο dashboard αξιοποιώντας την εφαρμογή SmartGlass μέσα από τα Windows 8.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ δίνεται ένα ραντεβού – «έκπληξη», το οποίο θα αφιερωθεί στο ολοκαίνουργιο Halo 4 με τη συμμετοχή ενός ξεχωριστού special guest: του θρυλικού ήρωα Master Chief. Προετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα σας εντυπωσιάσει και μείνετε συντονισμένοι στο fanpage του Xbox Greece για να μάθετε τι πρόκειται να γίνει!

Διασκέδαση στο maximum, αλλά και πολλά συλλεκτικά δώρα Halo 4, DLCs και συνδρομές στο Xbox LIVE Gold θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση.