Σημαντικότερα Νέα

FIFA 15 Ultimate Team Legends

O Master Chief Επιστρέφει

Από που να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις με τις ανακοινώσεις για το Halo. Τρεις εβδομάδες beta, ξεκινώντας από τις 29 Δεκεμβρίου και τελειώνοντας στις 18 Ιανουαρίου με 7 χάρτες μικρού προς μεσαίου μεγέθους, μάχες 4vs4, έτοιμα loadouts, 60fps, dedicated servers, αρκετά game modes και unlockables για το τελικό παιχνίδι. Leveling-up σύστημα στο multiplayer παρόμοιο με αυτό του Halo 2. Ανακοίνωση του Halo Channel με επεισόδια από τα Forward Unto Dawn και Halo: Nightfall. Συνεργασία με το Twitch. Gameplay Trailer και πολλά άλλα..  

Αποκλειστικά στο Xbox στις Διακοπές του 2015

Σε μια κίνηση η οποία εξέπληξε πολλούς, η Microsoft ανακοίνωσε πως το sequel του reboot του Tomb Raider θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις κονσόλες μας.

World Premiere Gameplay

Δεν το είδαμε στην Ε3 που μας πέρασε, όμως η Remedy δεν μας απογοήτευσε. Ένα μείγμα Alan Wake και Max Payne το οποίο αφήνει πάρα πολλές υποσχέσεις. Το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Indie Games

Φυσικά και τα Indie παιχνίδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την φετινή παρουσίαση της Microsoft στην gamescom. Blues and bullets, Cup Head, Dungeon of the Endless, Fruit Ninja 2, Funk of Titans, Ghost of a Tale, Goat Simulator, Gunscape, Massive Chalice, Inside, Knight squad, Loves in a dangerous spacetime, #IDARB, No time to explain, Plague Inc: Evolved, Superhot, Prison simulator, The Escapist, Below και πολλά, πολλά ακόμη.

Evolve

Μπορεί να πήρε μια μικρή καθυστέρηση και να μεταφέρθηκε για το 2015 αλλά το παιχνίδι της Turtle Rock Studios δεν σταματά να μας κινεί το ενδιαφέρον. Σίγουρα περιμένουμε να δούμε περισσότερα από τον συγκεκριμένο τίτλο και ιδιαίτερα από το co-op τμήμα του. Αποκλειστική beta έκδοση για το Xbox One τον Ιανουάριο του 2015. Timed Exlcusive DLC. Gameplay trailer και άλλα.

3 Ολοκαίνουρια Bundles

FIFA 15 Bundle

Call of Duty: Advanced Warfare Bundle

Sunset Overdrive Bundle

16 Οκτωβρίου διαθέσιμη η beta

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)