Ένα ακόμα μεγάλο gaming event λαμβάνει χώρα αυτό το ΣΚ, αυτή τη φορά από το(ν) CowboyTV και το IGN Greece.

Η ομάδα του GameAthlon διοργανώνει ένα special “mini” GameAthlon 3.5 για το κλείσιμο του καλοκαιριού και για την προετοιμασία των επερχόμενων eGaming 2016 τον Σεπτέμβριο και GameAthlon 2016 τον Δεκέμβριο.

Αλλάζοντας τοποθεσία και μεταφερόμενοι στο Gazi Music Hall (Στάση μετρό Κεραμεικός), θα μαζευτούμε gamers και fans της ‘geek’ κουλτούρας, στις 24 Ιουλίου για ένα ξέφρενο καλοκαιρινό gaming event και πολλά τουρνουά και διαγωνισμούς όπως League of Legends, 5v5, FIFA, Fighting Games, Racing Games, Cosplay και άλλα.

Πρωτοπόροι από τον χώρο της τεχνολογίας όπως η Samsung, η Dell/Alienware και η Microsoft, παρουσιάζουν τις δικές τους εκθέσεις και νέα προϊόντα, ενώ εταιρείες όπως η Ubisoft μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους και κώδικες παιχνιδιών που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα κι ανοιχτούς για δοκιμή στους επισκέπτες μας.

Το καλοκαίρι ξεκινά και πολλές εκπλήξεις, δώρα αλλά και καταστήματα για τα πιο hot ψώνια σε gaming, movies, anime και TV series περιμένουν το κοινό που θα επισκεφθεί την εκδήλωση και θα παρακολουθήσει τα πρωταθλήματα.

Η είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη. 😉

Περισσότερες πληροφορίες και το επίσημο πρόγραμμα υπάρχουν στην Επίσημη Σελίδα αλλά και το αντίστοιχο Facebook Event.