Η Turn 10 Studios και η Playground Games, πιστές στο μηνιαίο ραντεβού τους μας φέρνουν το February Jalopnik Car Pack, το οποίο όπως λέει και το όνομά του έγινε για ακόμη μια φορά σε συνεργασία με την ιστοσελίδα Jalopnik. Παρακάτω θα παρατεθεί μια απλή και κάπως χιουμοριστική άποψη για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα οχήματα που προσφέρει το DLC μέσα στο Forza Horizon και αν παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον.

Τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμες και οι εντυπώσεις μας από το πακέτο PDLC του Μαρτίου.

2013 Subaru BRZ

Η Subaru επανέρχεται στην αγορά με το BRZ, ένα από τα τρίδυμα οχήματα τα οποία δημιουργήθηκαν μετά από συνεργασία των Subaru, Scion και Toyota. Ένα αρκετά όμορφο διθέσιο αλλά και αρκετά δυνατό για την κατηγορία του. Στους ψηφιακούς δρόμους του Κολοράντο μπορείτε ουσιαστικά να το μετατρέψετε σε ότι επιθυμείτε αφού το ιαπωνικό του ταμπεραμέντο επιτρέπει την μετατροπή σου σε ένα αρκετά γρήγορο αυτοκίνητο κατηγορίας B ή ακόμα και σε έναν «πύραυλο» κατηγορίας S, αν και σε πιο υψηλές κατηγορίες η τελική του μειώνεται αρκετά σε σχέση με τα supercars.

1991 Ferrari 512 TR

Ένα από τα πιο όμορφα supercar που έφτιαξε η Ferrari, η 512 Testa Rossa είναι έτοιμη να καταπιεί τα ατελείωτα χιλιόμετρα των δρόμων του Κολοράντο. Σαν supercar το καλύτερό του στήσιμο μπορεί να θεωρηθεί από S-class και πάνω, ωστόσο δώστε έμφαση στην επιτάχυνση καθώς η μικρή του ροπή σε σχέση με τα σύγχρονα supercars του Forza Horizon το καθιστά κάπως αδύναμο.

1973 Mazda RX-3

Το Mazda RX-3 αποτελεί ένα από τα Mazda’s με τον θρυλικό Wankel 12A κινητήρα. Αν και η μεγάλη του ηλικία μπορεί να μην επιτρέπει πολλές αλλαγές που να μην το κάνουν ασταθές, μια καλή ρύθμιση για B ή A class μπορεί να το κάνει αρκετά ανταγωνιστικό σε σχέση με τα «συνομήλικά» του οχήματα. Βέβαια μπορεί να φτάσει μέχρι και S-class ωστόσο το κράτημα του αυτοκινήτου μετά από ένα σημείο είναι αρκετά δύσκολο. 1970 Nissan Datsun 510 To Datsun με κινητήρα της Nissan, ή αλλιώς η BMW «του φτωχού» όπως ονομαζόταν τότε. Ένα αυτοκίνητο που έχουμε δει αρκετές φορές και στην Ελλάδα, ωστόσο στο Forza Horizon δεν φαίνεται να ταιριάζει και τόσο, ειδικά όταν συναγωνίζεται πολύ πιο δυνατά οχήματα της δεκαετίας του.

2012 Toyota FJ Cruiser

Το τζιπ της «παρέας» του February Jalopnik Car Pack, αν και λίγο ασχημούτσικο είναι αρκετά δυνατό, όχι όμως τόσο ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί αντιπάλους στο δρόμο όπως το SUV της BMW, της Cadillac ή της Jeep.

1966 Ford Country Squire

Station-wagon «παλιάς» κοπής το οποίο πέρα από απλές βόλτες δεν θα μπορέσει να προσφέρει κάτι παραπάνω ειδικά σε ένα φεστιβάλ υψηλών ταχυτήτων όπως το ψηφιακό Horizon. Βέβαια ένα «στήσιμο» για drifting (στα πλαίσια που επιτρέπει ο τίτλος) θα προκαλέσει αρκετά γέλια, καθώς τι πιο συνηθισμένο από ένα station-wagon που πηγαίνει… με τις πόρτες.

Σε γενικές γραμμές το February Jalopnik Car Pack διαθέτει αρκετά καλά οχήματα ωστόσο η ήδη ύπαρξη ενός αντίστοιχου BRZ (Scion FR S), τα κάπως αδιάφορα Ford και Nissan Datsun και Toyota Cruiser δεν δίνει μεγάλη αξία στο εν λόγω πακέτο.

Εταιρεία ανάπτυξης: Turn 10 Studios & Playground Games
Εταιρεία έκδοσης: Microsoft
Αριθμός παιχτών: 1-8
Ηλικίες: PEGI 12
Επίσημη ιστοσελίδα: http://forzamotorsport.net/en-US/FH/Default.aspx

[slickr-flickr search=”sets” items=”24″ set=”72157632675249249″]

Περισσότερες εικόνες από το παιχνίδι (Flickr)

Γεράσιμος “rogerwat23GRE” Καββαδάς
για το MyXbox.gr