Οι μέρες για την κυκλοφορία του Forza Horizon λιγοστεύουν. Η Turn 10 και η Playground Games συνδυάζουν το «Forza DNA» με το open world περιβάλλον σε μια γιορτή της αυτοκίνησης.
Η Ελληνική Κοινότητα Xbox LIVE δίνει τη δυνατότητα σε έναν λάτρη των racing games να αποκτήσει το Forza Horizon, κάνοντας αυτό που αγαπάει περισσότερο. Να τρέξει στο Forza.

Για δύο μέρες, λοιπόν, που εσείς θα επιλέξετε θα διοργανώσουμε ένα Mini-Cup στο Forza Motorsport 4 και ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα αντίτυπο του Forza Horizon.

1η μέρα
Θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες, στην Laguna Seca και στην Sebring, από πέντε γύρους ο καθένας. Τα αυτοκίνητα θα πρέπει να είναι Class A, μόνο από Europe.

2η μέρα
Θα έχουμε και πάλι δύο αγώνες, στις Suzuka και Catalunya, πάλι από πέντε γύρους ο καθένας. Εδώ τα αυτοκίνητα θα είναι Class A αλλά μόνο από Asia.

Για τους αγώνες ισχύουν τα παρακάτω:
Ghost On
ABS on
TCS on
STM off
Collision on
Damage cosmetic only

Βαθμολογια:
Η βαθμολογία θα είναι ανάλογα με τα άτομα που θα συμμετάσχουν. Αν, για παράδειγμα, τρέξουν 8 άτομα, ο πρώτος παίρνει 8 βαθμούς, ο δεύτερος 7 κτλ.

Επιβεβαίωση Νικητή:
Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει ένας moderator να επιβλέπει την εξέλιξη, του οποίου η θέση δε θα επηρεάζει την κατάταξη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν στη Friends List τους τον moderator ώστε να διεξαχθεί με δικό του host ο αγώνας.

Gentlemen, start your engines!

Δήλωση Συμμετοχής:
1.    Επιλέξτε τις μέρες που σας βολεύουν (μπορειτε να επιλέξετε και όλες τις ημέρες). Οι αγώνες θα τρέξουν σε διάστημα δύο διαφορετικών ημερών. Ώρα θα κανονίσουμε ανάλογα με την ημέρα. Η ψηφοφορία λήγει 21 Οκτωβρίου.
2.    Πρέπει να έχετε επιβεβαιωμένο Gamertag. Για να συμμετάσχετε στο τουρνουά αρκεί να έχετε το παιχνίδι για τις μέρες του τουρνούα, καθώς τα αυτοκίνητα που θα τρέξουν είναι από τις ξεκλείδωτες, βασικές κατηγορίες.

Ο Διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas.