Θα ήθελα να ξεκινήσω με μία μικρή εισαγωγή για εμένα.

Εγώ λοιπόν κάνω πρωταθλητισμό ξιφασκία, πράγμα το οποίο σημαίνει πως οι ένοπλες μάχες σώμα με σώμα με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Από το trailer η έκπληξή μου και η αγωνία μου ήταν πολύ μεγάλη για το τί αποτελέσματα θα έχει το παιχνίδι και γνωρίζοντας, όλοι μας, την προϊστορία της εταιρείας είχα κάποια επιφύλαξη.

Και τώρα ας συνεχίσω στις εντυπώσεις που μου άφησε το παιχνίδι.

Ας ξεκινήσω με το ότι είναι ΤΕΛΕΙΟ.

Έχει 3 λαούς,  Viking, Samurai και Knights οι οποίοι έχουν από 2 classes η κάθε φυλή (προς το παρώμ, τουλάχιστον, γιατί ξέρουμε πως στο τελικό παιχνίδι θα είναι 4). Το καταπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι όλοι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, όπως και το ότι χρειάζεται διαφορετική τακτική και διαφορετικό gameplay, όχι μόνο οι φυλές, άλλα και το κάθε class ξεχωριστά.

Το παιχνίδι δεν είναι ‘γιούργια κ όποιος προλάβει τον Κύριο είδε’. Θέλει τακτική και συνεργασία, (οπότε μαζέψτε φίλους…), θέλει προσοχή και πραγματικά θέλει καλά αντανακλαστικά

Έχει μέχρι στιγμής 3 modes.

1v1, 2v2 και το Dominion και έχεις την επιλογή είτε για PvP είτε για PvAI. Στο Dominion είναι 4v4  άλλα υπάρχουν και bot πεζικάριοι ενώ ο χάρτης περιλαμβάνει 3 σημεία που πρέπει να τα κάνεις capture και defend.

Τώρα ας περάσουμε στους ήρωες.

Ο κάθε χαρακτήρας ανεβάζει δικά του XP και έχει δικά του unlockable items. Και ξαναλέω ο κάθε χαρακτήρας, και όχι η κάθε φυλή! Έχει όμορφο customization και μπορείς να αλλάξεις 6 πράγματα τα οποία σου ανεβάζουν τα στατιστικά και σου αλλάζουν την εμφάνιση.

Μπορείς να αλλάζεις πανοπλία, κράνος, “χέρια” και στο όπλο λάμα, λαβή και το λεγόμενο “guard” για τα σπαθιά, ενώ για τα τσεκούρι το μεταλλικό τελείωμα στην λαβή.

Τώρα η εταιρεία έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος το οποίο ελπίζω να μείνει στην alpha και να μην υπάρχει στο ολοκληρωμένο παιχνίδι. Δυστυχώς, το παιχνίδι έχει hosts. Το οποίο σημαίνει πως αν ο host δεν έχει γραμμή βλαστημάμε όλοι παρέα. Και το να υπάρχει καλή γραμμή πιστέψτε με είναι πολύ σημαντικό.

Κατά τα άλλα εγώ το απολαμβάνω το παιχνίδι στο full. Εύχομαι να ήμουν κατατοπιστικός και όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος να παίξουμε παρέα.

Άλεξ

Al3xW0lfg4r