Μετά την επιτυχία του περσινού «Summer of Arcade», η Microsoft παρουσιάζει και φέτος τα πέντε πιο hot Arcade παιχνίδια του φετινού καλοκαιριού. Από τις 18 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη μέχρι τις 15 Αυγούστου, ένας νέος τίτλος θα είναι διαθέσιμος μέσω της υπηρεσίας του Xbox LIVE.

 

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=n1Lv-3YKOQU’]


1. Tony Hawk’s Pro Skater HD

Εταιρεία ανάπτυξης: Robomodo

Εταιρεία έκδοσης: Activision

Επίσημη ιστοσελίδα: www.xbox.com

Τιμή: 1200 Microsoft Points

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 18 Ιουλίου

 

Συγκεντρώνοντας και αναπτύσσοντας τα καλύτερα στοιχεία από τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς THPS, το Tony Hawk’s Pro Skater HD έρχεται για να επαναφέρει την κλασσική skateboarding εμπειρία που όλοι αγαπήσαμε. Το εκπληκτικό gameplay επιστρέφει, εστιάζοντας στη σύνδεση κόλπων για περισσότερους πόντους. Το στυλ και η αίσθηση από τις καλύτερες πίστες των THPS και THPS2 έχουν ανανεωθεί ώστε να ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να ξανακούσουμε την υπέροχη μουσική των δύο παιχνιδιών αυτών.

2. Wreckateer

Εταιρεία ανάπτυξης: Iron Galaxy Studios

Εταιρεία έκδοσης: Microsoft Studios

Επίσημη ιστοσελίδα: www.irongalaxystudios.com

Τιμή: 800 Microsoft Points

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Ιουλίου

 

Το Wreckateer εκμεταλλεύεται την τεχνολογία του Kinect και μας δίνει τον έλεγχο ενός τεράστιου καταπέλτη που γκρεμίζει κάστρα. Έχοντας στη διάθεσή μας έξι διαφορετικά μαγικά βλήματα, κανένα από τα 60 κάστρα που περιλαμβάνει το παιχνίδι δε μπορεί να σταθεί απέναντί μας.

3. Deadlight

Εταιρεία ανάπτυξης: Tequila Works

Εταιρεία έκδοσης: Microsoft Studios

Επίσημη ιστοσελίδα: www.deadlightgame.com

Τιμή: 1200 Microsoft Points

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Αυγούστου

 

Ο κόσμος έφτασε στο τέλος του. Δεν υπάρχει ελπίδα. Ούτε καμία νέα αρχή. Μόνο οι επιζώντες. Το DEADLIGHT παρακολουθεί το ταξίδι του Randall Wayne, ενός άνδρα που αναζητά την οικογένειά του σε όλο το Σηάτλ, ύστερα από τα επακόλουθα ενός συμβάντος στη δεκαετία του 1980, που αποδεκάτισε τη ζωή στη γη. Αυτό το εντυπωσιακό, κινηματογραφικό παιχνίδι επιβίωσης σε πλατφόρμα μας προκαλεί να τρέξουμε, να πηδήξουμε, να σκαρφαλώσουμε και να αγωνιστούμε για τη ζωή μας, καθώς αναζητάμε τις απαντήσεις και αυτούς που αγαπάμε.

4. Hybrid

Εταιρεία ανάπτυξης: 5th Cell

Εταιρεία έκδοσης: Microsoft Studios

Επίσημη ιστοσελίδα: www.whatishybrid.com

Τιμή: 1200 Microsoft Points

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 8 Αυγούστου

 

Πρόκειται για ένα third person shooter πολλαπλών παικτών, όπου δύο φατρίες πολεμούν για την κυριαρχία του κόσμου πάνω σε έναν διαρκή παγκόσμιο χάρτη. Αποκτάμε τον έλεγχο ενός στρατιώτη που μάχεται για τους Paladin ή τους Variant, καθώς αυτοί αγωνίζονται να κατακτήσουν τον έλεγχο του πιο όμορφου πόρου στον κόσμο, του Dark Matter. Οι νίκες μας στο πεδίο της μάχης επηρεάζουν άμεσα την έκβαση του πολέμου!

5. Dust: An Elysian Tail

Εταιρεία ανάπτυξης: Humble Hearts LLC

Εταιρεία έκδοσης: Microsoft Studios

Επίσημη ιστοσελίδα: www.noogy.com

Τιμή: 1200 Microsoft Points

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Αυγούστου

 

Βυθιστείτε σε έναν υπέροχο κόσμο αναζητώντας την πραγματική σας ταυτότητα. Ως ο μυστηριώδης πολεμιστής Dust, μάθετε να χρησιμοποιείτε το αρχαίο Ξίφος του Ahrah για να πολεμήσετε δεκάδες εχθρούς με εύκολο σύστημα μάχης, να αναλάβετε αποστολές, να ανακαλύψετε ισχυρές αναβαθμίσεις στον απέραντο, ανοιχτό κόσμο και να ξετυλίξετε την ιστορία ενός αρχαίου πολιτισμού που κοντεύει να εξαφανιστεί, ενώ πολεμάτε για να ανακαλύψετε το δικό σας παρελθόν.

 

Όπως και σε προηγούμενα promotions του Xbox LIVE Arcade, όσοι αγοράσουν οποιαδήποτε τρία παιχνίδια του φετινού Summer of Arcade θα έχουν επιστροφή 400 πόντων.