Η Codemasters Racing ανακοίνωσε το F1: Race Stars, έναν τίτλο που περιέγραψε ως γρήγορο και διασκεδαστικό arcade racing game, το οποίο θα διαθέτει μερικούς από τους πιο γνωστούς οδηγούς της F1. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι Lewis Hamilton, Fernando Alonso και ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Sebastina Vettel.

Προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2012, θα περιλαμβάνει τις επίσημες ομάδες και πίστες της F1, όπως αυτή του Monaco και του Silverstone, καθώς και τη νέα αλλά όχι ακόμα ολοκληρωμένη πίστα στο Austin του Texas.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει split-screen μέχρι και τέσσερα άτομα, στα πρωταθλήματα θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 12 παίχτες, ενώ, τέλος, το career mode θα αποτελείται από μεγάλο αριθμό πρωταθλημάτων.

Ο Senior Producer της Codemasters, Chris Gray ανέφερε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεταφέρουμε τον κόσμο της Formula One σε ένα νέο πιο διασκεδαστικό κόσμο μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δώσαμε τεράστια ελευθερία στο τμήμα Art and Design έτσι ώστε να παρουσιάσουν τις προσωπικότητες της F1 με έναν τελείως καινούργιο τρόπο και να δημιουργήσουν έναν τίτλο όπου οι fans όλων των ηλικιών να μπορούν να απολαύσουν, είτε μόνοι τους είτε με φίλους τους offline μέσω split screen αλλά και online. Είναι ο τίτλος που θέλαμε να ασχοληθούμε μαζί του εδώ και πολύ καιρό, έχοντας άψογη συνεργασία με την Formula One Management Limited, και πλέον μπορούμε να προσφέρουμε ένα παιχνίδι που όμοιό του δεν υπάρχει.»

H Formula One δεν θα είναι ποτέ ίδια ξανά. Δείτε πως είναι η εμφάνιση των οδηγών στο πρώτο επίσημο trailer.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=CcVilZrSZ2A’]