Σε μια VIP και Press-only εκδήλωση στην Αθήνα, η οποία μεταδόθηκε live και μέσα από τις πλατφόρμες Twitch, YouTube, Facebook και Mixer, η 2K Games μαζί με τον Έλληνα superstar του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο παρουσίασαν το εξώφυλλο του επερχόμενου ΝΒΑ 2Κ19 το οποίο κοσμεί ο Γιάννης ενώ φαίνεται έντονα και το ελληνικό backround από το οποίο προέρχεται ο ίδιος.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία βάζει διεθνή (για το NBA) παίκτη στο εξώφυλλο του γνωστού franchise κάτι το οποίο δείχνει την αξία του Αντετοκούνμπο, τόσο ως παίκτης αλλά και σαν brand name.

Γεράσιμος

rogerwat23GRE

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης/συνέντευξης ο Γιάννης μίλησε για τα χρόνια που βρισκόταν στην Ελλάδα και αν ποτέ πέρασε από το μυαλό του το πού θα έφτανε, με τον ίδιο να απαντάει πως πάντα είχε φιλοδοξίες να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορούσε.

Αστειευόμενος ο Γιάννης ζήτησε το rating του σε αυτό τον τίτλο να είναι περίπου 110, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως την πρώτη φορά που εμφανίστηκε σε 2K τίτλο το rating του ήταν 60, ενώ στο 2K18 είχε φτάσει το 94.

Δυστυχώς η 2Κ games δεν έδειξε κάποιο gameplay του τίτλο πέρα από 3 screenshots με τον Αντετοκούνμπο. Το ΝΒΑ 2Κ19 να απέχει μόλις 65 μέρες από την κυκλοφορία του στις 11 Σεπτεμβρίου 2018.