Εντυπώσεις από την Destiny 2 Beta

by Ιούλ 23, 2017

Ένα από τα παιχνίδια των τελευταίων ετών που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο και άναψε αμέτρητα debates μεταξύ γνωστών και μη – ο λόγος φυσικά για το Destiny – πρόκειται να λάβει την πρώτη του μεγάλη συνέχεια με το Destiny 2.

Αν και το πρώτο παιχνίδια το άφησα νωρίς, πριν από το πρώτο μεγάλο expansion, ωστόσο ήμουν ένας από τους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να παίξουν από νωρίς την beta. Μια γεύση από το τι θα συναντήσετε μπορείτε να πάρετε στα αντίστοιχα video που έγραψα ενώ θα πρέπει να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για τις γενικότερες noobιες μου :P.

P

It’s Story Time

Επιτέλους υπάρχει ένα storyline μέσα στο οποίο μπαίνει ο παίκτης με το που πατήσει play. Τα πρώτα 40 λεπτά or so που μου πήρε η πρώτη αποστολή με έκαναν να νοιαστώ για το παιχνίδι περισσότερο από όλη την ώρα που πέρασα συνολικά στο Destiny 1.

P

Φοβερό Strike Mission

Μου άρεσε πάρα πολύ ο σχεδιασμός τόσο του strike mission όσο και του Boss που σε περιμένει στο τέλος. Έξυπνα χωρικά puzzles που καλείσαι να λύσεις σαν παίκτης όπως στο σημείο με τα περιστρεφόμενα γρανάζια αλλά και ένας τελικός που σε κάνει να τον φοβάσαι.

P

Εξαιρετικό Gunplay

Όχι πως περίμενα κάτι λιγότερο από την Bungie, αλλά το gunplay είναι στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει. Στέρεο, σταθερό και μεστό gunplay με το κάθε όπλο να έχει την δική του μοναδική αίσθηση. Μεγάλο θετικό επίσης ότι πλέον μπορούμε να κουβαλάμε δύο main όπλα.

Μουγκός Χαρακτήρας

Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ εάν ο χαρακτήρας μας στο πρώτο Destiny μιλούσε, έχω την εντύπωση πως ναι. Πάντως μου φαίνεται αρκετά περιέργο να μου απευθύνουν τον λόγο οι άλλοι Npcs και να απαντάει το Ghost μου.

O

Πιο αργοί ρυθμοί

Οι cooldown χρόνοι των ικανοτήτων μου καθώς και ο χρόνος που παίρνει για να γεμίσει η Super μου, μου φάνηκε πολύ πολύ ανεβασμένος. Το ίδιο και με το mobility, το double jump του Warlock μου θα το χαρακτήριζα περισσότερο ως ελεύθερη πτώση.

O

Σε γενικές γραμμές έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από αυτό που είδα και μπορώ να πως πως ξύπνησε το μικρόβιο του lootατζή μέσα μου. Νομίζω πως τα αρνητικά σημεία που εντόπισα δεν είναι κάτι το οποίο δεν φτιάχνεται με ένα balance patch, θέλω να πιστεύω άλλωστε πως και αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί η beta. Μένει σίγουρα να δούμε το τελικό αποτέλεσμα όμως τα πρώτα σημάδια δείχνουν ενθαρρυντικά.  

Άρης

Black Dog GR