Διαγωνισμός

Κερδίστε ένα αντίτυπο του παιχνιδιού

Πώς θα αλλάζατε τον κόσμο του Skyrim, φτιάχνοντας ένα (οποιοδήποτε) mod για το παιχνίδι;

Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας, και ένας τυχερός θα κερδίσει ένα αντίτυπο του Skyrim: Special Edition για το Xbox One.

5 χρόνια έχουν ήδη περάσει από τις 11.11.11 και την κυκλοφορία του Skyrim στο Xbox 360, και η Bethesda όχι απλά δεν ξέχασε το παιχνίδι, αλλά επιστρέφει με το remaster του στο Xbox One, το Skyrim Special Edition. Το Skyrim SE απευθύνεται τόσο σε όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το παίξουν ήδη, όσο και στους φανατικούς της σειράς που θέλουν να ξαναζήσουν τις αμέτρητες αποστολές και τον κόσμο του Dragonborn.

Με όλα τα επίσημα DLC (Dawnguard, Hearthfire και Dragonborn), αναβαθμισμένα εφέ και γραφικά, και για πρώτη φορά την υποστήριξη mod (όπως στο PC), σκεφτήκαμε ότι είναι καλή ιδέα να γιορτάσουμε την κυκλοφορία αυτής της έκδοσης με ένα διαγωνισμό για ένα αντίτυπο του παιχνιδιού για το Xbox One. 🙂 Για να το κερδίσετε αρκεί να απαντήσετε στο σχετικό θέμα στο φόρουμ μας, και να μοιραστείτε μαζί μας ποιο θα ήταν το mod που θα δημιουργούσατε για τον κόσμο του παιχνιδιού, αν δεν είχατε κανέναν περιορισμό στο τί θα ήταν αυτό, ή πώς θα λειτουργούσε ή άλλαζε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση, αρκεί να είναι γραμμένη στα Ελληνικά και να βγάζει νόημα. Ιδανικά να έχει και πλάκα ή να είναι πρωτότυπη. Μερικές ιδέες υπάρχουν παρακάτω, αλλά πάντα ψάχνουμε το κάτι καινούριο, οπότε βάλτε φαντασία 🙂

Έγκυρες είναι όλες οι πλήρεις απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα που θα έχουμε λάβει μέχρι το τέλος της ημέρας την Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Η κλήρωση θα γίνει με τυχαία επιλογή μιας εξ’ αυτών.

Τυπικές πληροφορίες και διαδικαστικά: δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του MyXbox.gr. Τα μέλη μας με επιβεβαιωμένο Gamertag έχουν αυτόματα διπλή συμμετοχή. Όπως πάντα, παρακαλούμε να δηλώσετε μόνο μια φορά συμμετοχή ανά άτομο. Η αποστολή του δώρου (ένα αντίτυπο Skyrim SE για Xbox One) θα γίνει απευθείας από την ομάδα της ελληνικής αντιπροσωπείας, IGE S.A., μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. Διατηρούμε το δικαίωμα αν χρειαστεί να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους, ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή του διαγωνισμού για όλα τα μέλη μας.

DLCs

Dawnguard

Hearthfire

Dragonborn

Μερικά από τα διαθέσιμα Mods

Προθεσμία Δήλωσης Συμμετοχής

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)