Αν η ταυτόχρονη χρήση “δεύτερης οθόνης” είναι στα δυνατά σας σημεία, το Companion App για το Assassin’s Creed 4 Black Flag είναι πλέον διαθέσιμο, χωρίς χρέωση.

Θα το βρείτε για iPad και Google Play tablets. Στο trailer που ακολουθεί παρουσιάζονται οι δυνατότητές του και πως αλλάζει το παιχνίδι, τόσο όταν παίζουμε ταυτόχρονα στην κονσόλα και στο tablet, όσο και όταν χρησιμοποιούμε την εφαρμογή μακριά από την κονσόλα.

Θυμίζουμε ότι το Companion App αποτελεί βασικό μέρος του σχεδιασμού του AC4, οπότε και περιμένουμε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην συνολική εμπειρία μας με το παιχνίδι – σύντομα θα έχουμε τις εντυπώσεις μας από την έκδοση για Xbox 360 και από το app. Μέχρι τότε να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνει ένα Διαδραστικό Χάρτη, το Kenway’s Fleet που επιτρέπει να αλληλεπιδράσουμε με το στόλο μας 24/7, Progress Tracker για να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή πόσο κοντά στην ολοκλήρωση της ιστορίας βρισκόμαστε, Χάρτες Θησαυρών (δε θα μπορούσαν να λείπουν από παιχνίδι με Πειρατεία, ναι;), το Initiates Wall και το Animus Database.