Βουτιά στο co-operative campaign του Call of Duty: Black Ops 3 με το Cyber Core tutorial, καθώς και ένα extended cut από το “Ramses Station”.

Το Call of Duty: Black Ops 3 μάς μεταφέρει σ’ ένα σκοτεινό, σκληρό μέλλον, όπου ένα νέο είδος στρατιώτη Black Ops αναδύεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου, και τα σύνορα ανάμεσα στην ανθρωπιά μας και τη ρομποτική στρατιωτική τεχνολογία που καθορίζει το μέλλον της μάχης, θολώνουν περισσότερο από ποτέ.

Σχεδιασμένο για online co-op τεσσάρων παικτών ή solo play, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν  κινηματογραφικές στιγμές και open-area gameplay, έχοντας τη δυνατότητα να προσεγγίζουν το παιχνίδι με διαφορετική στρατηγική κάθε φορά. Και τώρα ο χαρακτήρας της καμπάνιας σας είναι τελείως customizable: Από όπλα σε loadouts, από ικανότητες σε εξαρτήσεις, όλα με πλήρως εξελιγμένα συστήματα και ένα εξατομικευμένο οπλοστάσιο για να αναδεικνύετε τα κατορθώματα σας. Με αυτά και πολλά περισσότερα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, το Call of Duty: Black Ops 3 στοχεύει στο να μας παραδώσει μια εμπειρία campaign που συνεχώς εξελίσσεται.