Στα πλαίσια του “Player Appreciation Month”, ο οποίος ξεκινά το Σάββατο 1Φεβρουαρίου, η DICE θα επαναφέρει την δυνατότητα στους παίκτες να συνθέτουν Platoons, clans δηλαδή, μέσω του Battlelog.

Πέρα από αυτή την προσθήκη όμως, περισσότερος λόγος έγινε για τα διάφορα άλλα «καλούδια» που θα μοιραστούν όσο διαρκεί η συγκεκριμένη περίοδος. Σε σχετικό ποστ της στο επίσημο blog του παιχνιδιού, η DICE κάνει μια αναλυτική αναφορά στο τι θα έχει να κερδίσει ο παίκτης αν συμμετέχει στο παιχνίδι κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου, μέχρι και τις 6 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, κάθε παίκτης που θα «γράφει» τουλάχιστον ένα παιχνίδι κάθε 24ωρο, θα κερδίζει ένα Bronze Battleback. Αυτό θα ισχύει για τις καθημερινές. Τα Σαββατοκύριακα, οι παίκτες που έχουν υπηρετήσει την χώρα τους για τουλάχιστον ένα ματς -που πήγανε δηλαδή για κανα μισάωρο στην μάχη και μετά παίζανε τάβλι στο ΚΨΜ, θα κερδίζουν Silver Battlebacks, τα οποία περιέχουν πιο σπάνιο υλικό σε σχέση με τα Bronze. Αν λοιπόν παίξετε για μια εβδομάδα και από ένα game κάθε μέρα, θα έχετε 7 Battlebacks, με πολύ σημαντικό υλικό, ανάλογα βέβαια και το πόσο τυχεροί είστε!

Πέρα από αυτά τα βραβεία, έρχεται και μια προσφορά που σίγουρα θα διχάσει την κοινότητα, καθώς διαθέσιμα θα είναι δυο “Shortcut Bundles” εντελώς δωρεάν. Το πρώτο θα ξεκλειδώνει όλες τις χειροβομβίδες και το δεύτερο όλα τα sidearms. Τονίζεται ότι αυτά τα bundles δεν θα είναι υποχρεωτικά, σε περίπτωση που κάποιος παίκτης θέλει να αποκτήσει τον εξοπλισμό του «με το σπαθί του». Ειδικά οι Premium παίκτες, θα έχουν στην διάθεσή τους δυο ακόμα shortcut bundles, ένα για τα DMR’s και ένα για τα shotguns.

Τέλος, το πακέτο προσφορών κλείνει με Double XP Weekends, Missions φτιαγμένα από την DICE και διαθέσιμα σε όλους προς ολοκλήρωση, καθώς και community talks με τους devs. Διαβάστε εδώ το blog post.

Θα μεταφέρουμε ό,τι νεότερο κατά την διάρκεια του μήνα για το Battlefield 4. Υπενθυμίζουμε ότι έρχονται patches που λύνουν πολλά προβλήματα στο balancing διαφόρων στοιχείων του παιχνιδιού.

Μέχρι τότε, γκόου σέλεμπρέιτ σόλντιερ!