Με πολύ περιεχόμενο – δύο DLC και μπόλικο δωρεάν περιεχόμενο για όλους – για τον επόμενο σχεδόν ένα χρόνο έρχεται το Assassin’s Creed Valhalla στις 10 Νοέμβρη, έναν από τους πρώτους και πιο σημαντικούς τίτλους για τη νέα γενιά και τα Series X|S.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η ομάδα του AC έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο Post Launch Trailer για όλα τα πλάνα που υπάρχουν τόσο για το 2020 όσο και για το μέλλον, τόσο για το premium όσο και για το δωρεάν περιεχόμενο του τίτλου.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πολύ δωρεάν περιεχόμενο με τέσσερα μεγάλα Free Content update στα τέλη του έτους, την Άνοιξη του ’21, το καλοκαίρι και το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Η 1η σεζόν θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο και θα περιλαμβάνει:

  • A new settlement area, allowing players to continue to grow and evolve their settlement.
  • A traditional Viking Festival: the Yule Festival, for players to experience in their settlement.
  • A new game mode: the River Raids. Building on Valhalla’s core raiding mechanic the mode will deliver a dynamic, challenging and highly replayable raid experience.
  • The addition of the Ranks for Jomsviking: in Assassin’s Creed Valhalla players can not only create their lieutenant to be part of their raiding crew, but also recruit some from their friends and the community. In Season 1, players will see an update to the Jomsviking feature which will allow their Jomsviking to earn XP and rank up – the higher will be the rank of the lieutenant, the more silver players will earn when recruited by other players.
  • Finally, as for each season, Season 1 will also come with new player skills and abilities, weapons and gear, and cosmetic items for the settlement, longship, horse and raven.

Η 2η σεζόν θα έρθει λίγο αργότερα, το Μάρτιο, με ένα νέο game mode, festival στα Settlement, νέο gear και cosmetic item, ένα νέο update στο σύστημα Jomsviking και πολλά άλλα. Η 3η και 4η σεζόν θα ακολουθήσουν, με περισσότερες πληροφορίες να γίνονται διαθέσιμες αργότερα.

ACV_RoadMap_ POSTLAUNCH_201020_6pm_CEST_UK

Το πρώτο DLCWrath of the Druids – θα έρθει την ερχόμενη άνοιξη (2021) και θα μας επιτρέψει να ταξιδέψουμε και να εξερευνήσουμε την Ιρλανδία. Druid και η κέλτικη κουλτούρα θα είναι στο επίκεντρο της εξερεύνησής μας, με στοιχειωμένα δάση να βρίσκονται στο δρόμο μας για τους Κέλτες βασιλείς.

ACV_keyart_DRUIDS_201020_6pm_CEST_UK

Το δεύτερο DLCThe Siege of Paris – θα περιστρέφεται γύρω από την πολιορκία του Παρισιού. Συμμαχίες, αλλά και μαζικές μάχες θα μας επιτρέψουν να κυριέψουμε την πόλη, ενώ το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί και με ακόμα περισσότερο περιεχόμενο και δραστηριότητες όπως στρατηγικές συμμαχίες που θα διασφαλίσουν το μέλλον της clan μας.

ACV_keyart_PARIS_201020_6pm_CEST_UK

Τέλος, επιβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει λειτουργία Discovery Tour (💚) αλλά δεν έδωσαν παραπάνω πληροφορίες σε αυτή τη φάση, καθώς η εκπαιδευτική λειτουργία θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή αργότερα, το 2021.

ACV_ConceptArt_Expansion2_Battle_201020_6pm_CEST