Με ένα τόσο απλό μήνυμα, και μια αντίστροφη μέτρηση για τις 11 Ιουνίου 2013 και την έναρξη της Ε3 2013, ο Major Nelson έβαλε “φωτιά” στο Internet σήμερα με μήνυμά του στο blog του.

Η αντίστροφη μέτρηση – επίσημα – αφορά μόνο την έναρξη της έκθεσης, πιθανότατα με την Microsoft Press Conference. Βέβαια με τις εικασίες για το “Xbox 720”, τον διάδοχο του Xbox 360, να κερδίζουν συνεχώς έδαφος, σιγά σιγά φαίνεται να προετοιμάζεται όντως το έδαφος για την κυκλοφορία του επόμενου εγχειρήματος της εταιρείας για την πλατφόρμα του Xbox – και ό,τι μπορεί αυτή να φέρει τόσο στους φίλους της όσο και στο gaming γενικότερα.

Παράλληλα η Microsoft σήμερα ολοκλήρωσε την εξαγορά των R2 Studios, που έχουν ασχοληθεί με την ψηφιακή μετάδοση περιεχομένου και την αυτοματοποίηση οικιακών διαδικασιών, όπως ενδεικτικά μεταφορά περιεχομένου σε οποιαδήποτε οικιακή συσκευή ή αυτόματη, απομακρυσμένη ρύθμιση του οικιακού θερμοστάτη ή του φωτισμού αντίστοιχα.

Πώς τα παραπάνω μπορεί -τελικά- να συνδεθούν με το report που είχε κυκλοφορήσει κάποιους μήνες πριν για ένα virtual reality “Xbox Next” και το “Kinect 2” (ή όπως μπορεί να ονομαστούν) μένει να αποκαλυφθεί σε 158 ημέρες. Ήδη, 157 ημέρες…