Η Capcom αποκάλυψε και μερικές λεπτομέρειες που αφορούν ένα από τα online modes του Resident Evil 6, με την ονομασία Agent Hunt. Εδώ οι παίχτες θα παίρνουν το ρόλο ενός μολυσμένου με τον C-virus χαρακτήρα με σκοπό να εξοντώσουν ανθρώπους.
Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές για αυτό το mode, με κάθε μια να ξεκλειδώνεται μετά τον τερματισμό μιας εκ των τριών κυρίως αποστολών. Ακολουθούν παρακάτω εκτενέστερες λεπτομέρειες:
• Όταν θα δημιουργούμε ένα Resident Evil 6 gameplay session, θα έχουμε την επιλογή να επιτρέψουμε ή μη την ύπαρξη του Agent Hunt.
• Όταν ένας hunter θα ψάχνει για να εισέλθει σε κάποιο παιχνίδι θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει αν άλλοι παίχτες έχουν επιτρέψει ή όχι την ύπαρξη ενός hunter στο παιχνίδι τους. Ο hunter τότε θα επιλέγει ένα νέο παιχνίδι για να συμμετάσχει.
• Μόνο ορισμένες αποστολές θα έχουν τη δυνατότητα ύπαρξης του Agent Hunt mode
• Όταν ένας hunter πεθαίνει, θα κάνει respawn σαν ένας άλλος τυχαίος εχθρός από την περιοχή που πέθανε.
• Από τη πλευρά των agents, θα μπορούν να παίξουν ένας παίχτης με ένα A.I. σύμμαχο ή δυο παίχτες μαζί σε co-op mode.
• Εάν ένας agent σκοτωθεί, τότε το παιχνίδι θα τελειώνει ακριβώς όπως αν θα έπαιζε με A.I. αντιπάλους.
Υπενθυμίζουμε πως τo Resident Evil 6 θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου.