Το Halo 2: Anniversary Edition και η Beta του Halo 5, θα είναι μαζί μας καταπώς φαίνεται τον Νοέμβριο. σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, σχετικά με την Microsoft.

 

Μια συλλογή από πληροφορίες, η οποία εμφανίστηκε σε αυτό το theard του NeoGAF, φαίνεται να βασίζεται σε αρκετά αξιόπιστες πηγές.

Σύμφωνα λοιπόν με την διαρροή, το Halo 2: Anniversary Edition θα κάνει την εμφάνιση του στο Xbox One στις 11 Νοεμβρίου 2014. Το πακέτο επίσης θα περιλαμβάνει κωδικό για την beta του Halo 5 και μία “real-time’ τηλεοπτική σειρά, όπως το Forward Unto Dawn. Παρ’ όλα αυτά η συγκεκριμένη σειρά δεν θα σχετίζεται με την σειρά του Steven Spielberg η οποία είχε ανακοινωθεί στην Ε3 που μας πέρασε. Ακόμη ακούγεται πως η Microsoft έχει έρθει σε επαφή με τις εταιρίες Saber Interactive και Certain Affinity, οι οποίες είχαν βοηθήσει την 343 Industries στο remake του Halo: Combat Evolved.

Υπενθυμίζουμε πως τα παραπάνω είναι προς το παρών μόνο φήμες, χωρίς να έχουμε μέχρι στιγμής καμία επίσημη επιβεβαίωση. Αν όμως ισχύουν τα παραπάνω, τότε οι φαν του Halo θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ίσως τον καλύτερο τίτλο της σειράς, ενώ το Halo 5 θα λάβει περισσότερο χρόνο ανάπτυξης με αποτέλεσμα να φτάσει στα tray μας, όσο πιο καλογυαλισμένο γίνεται.