Σύμφωνα με το αφιέρωμα και preview του περιοδικού Game Informer στο τεύχος Μαρτίου, το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, θα μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μόνο 2 ώρες. Το speedrun απο την άλλη παίρνει μέχρι και 5 λεπτά(!;).

“Αν το κρίνουμε μοναχά από την βασική ιστορία, το παιχνίδι είναι πάρα πολύ μικρό” παρατηρεί το περιοδικό στο νέο του τεύχος. “Το ολοκληρώσαμε σε κάτι λιγότερο απο 2 ώρες. Σύμφωνα με την Konami οι εσωτερικοί testers μπορούν να κάνουν speed run την κύρια αποστολή σε 5 περίπου λεπτά. Το πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί το main story και οι δευτερεύουσες αποστολές είναι πάνω στον εκάστοτε παίχτη, αλλά οι έξτρα missions δίνουν στον τίτλο λίγο περισσότερο replayability”.

Η τιμή του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes θα κυμαίνεται στα 29.99€ για την retail έκδοση του Xbox 360 και στα 19.99€ για την αντίστοιχη digital. Ακόμη, για το Xbox One η retail έκδοση θα κοστίζει 39.99€ ενώ η digital 29.99€.

Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε να κυκλοφορήσει πρώτα ο τίτλος για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας, αλλά τα σημάδια δεν φαίνονται και τόσο θετικά. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο.

Πηγη: Game Informer