Η Microsoft μας ενημερώνει για την εφαρμογή Mαchinima που είναι πλέον διαθέσιμη στο Xbox LIVE.

“Στο Xbox LIVE φέρνουμε νέες εμπειρίες ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας προτάσεις για κάθε μέλος της οικογένειας. Αυτή τη φορά επιστρέφουμε στις ρίζες μας και κάνουμε focus σε εμπειρίες για τους core Xbox gamers.

Περισσότερο από ποτέ το Xbox 360 είναι η πλατφόρμα για τους core gamers, καθώς η εφαρμογή Machinima προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα γκάμα εφαρμογών, φέρνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα brands του gaming στη μεγαλύτερη οθόνη στο σαλόνι του σπιτιού*.

Παρουσιάσαμε την εφαρμογή Machinima πριν μερικές εβδομάδες και o ρυθμός των downloads ήταν συγκλονιστικός. Το Machinima είναι ο κορυφαίος διεθνώς προορισμός ψυχαγωγίας στο YouTube, καθώς και η πρώτη εφαρμογή στο Xbox 360 που λανσάρεται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις αγορές του Xbox LIVE. Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής από την κοινότητα του Xbox LIVE ήταν πολύ θετική, καθώς το Machinima είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές των τελευταίων 12 μηνών.

Όλα τα αγαπημένα σας κανάλια του Machininima είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής που σας δίνει εύκολη πρόσβαση στην με πλούσιο gaming και πρωτότυπο περιεχόμενο βιβλιοθήκη του Machinima, περιλαμβάνοντας:
· Επεισόδια από τις δημοφιλείς σειρές όπως “Mortal Kombat: Legacy,” “Halo 4: Forward Unto Dawn” και άλλες
· Live streams και gameplay videos από τους σημερινούς πιο δημοφιλείς video game τίτλους
· Πρωτότυπο υλικό, συμπεριλαμβανομένων των εβδομαδιαίων και καθημερινών shows, όπως τα δημοφιλή “Sanity Not Included” και “How to Annoy People”
Θα σας ενημερώνουμε σχετικά με επιπλέον εφαρμογές που έρχονται στο Xbox LIVE, καθώς ο κατάλογος επιλογών σε gaming, κινηματογράφο, τηλεόρασης, σπορ και μουσική συνεχίζει να μεγαλώνει.”

Η ομάδα του Xbox