Όχι ένα, αλλά δύο System Updates είναι στον ορίζοντα για το Xbox One σε συνέχεια της υπόσχεσης της Microsoft να βελτιώνει συνεχώς την πλατφόρμα με βάση το feedback των μελών της Κοινότητας.

Το πρώτο, στις 11 Φεβρουαρίου, θα περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις στον πυρήνα του κώδικα της κονσόλας, ενώ θα βελτιώσει και την ανταπόκριση στις φωνητικές εντολές. Το πιο σημαντικό ίσως χαρακτηριστικό του update όμως θα είναι η δυνατότητα να δούμε πόσο χώρο από το δίσκο καταλαμβάνουν εφαρμογές, παιχνίδια και περιεχόμενο, ενώ θα προστεθεί η δυνατότητα να ορίσουμε εμείς τη σειρά που θα γίνεται το download περιεχομένου, θα χωριστούν τα Games από τα Apps και -επιτέλους- επιστρέφει η ένδειξη της μπαταρίας του χειριστηρίου και η υποστήριξη USB πληκτρολογίων. Θα υπάρξουν μερικές ακόμα αλλαγές, που όμως θα κοινοποιηθούν πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του update.

Στις 4 Μαρτίου θα γίνει διαθέσιμο το 2ο Update, που επικεντρώνεται στο να προετοιμάσει την κονσόλα για το “Titanfall” με νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά για το party και τις λειτουργίες multiplayer.

Και τα δύο update θα είναι διαθέσιμα μέσω του Xbox Live, ελπίζω σύντομα και στην Ελλάδα. Το Titanfall θα ήταν καταπληκτική ευκαιρία να κάνουμε Jump Ahead, σωστά;