Η Bungie μοιράστηκε με το κοινό, μερικές πληροφορίες για τον επερχόμενο MMO-FPS τίτλο Destiny, αποκαλύπτωντας ιδέες, τις οποίες δανίστηκε από διαφορετικά παιχνίδια.

Πρώτο και κύριο το Borderlands της Gearbox Software. O Tyson Green, επικεφαλής του design τμήματος ητς Bungie, δήλωσε πως το Destiny θα προσφέρει παρόμοιο αριθμό loot, αλλά τα αντικείμενα θα είναι λιγότερo random-generated.

Δεύτερο, και πρoς μεγάλη μας έκπληξη, έρχεται το Dark Souls. Σύμφωνα με τον Green, ο οποίος εξήρε την έλλειψη της καθοδήγησης μέσα στο παιχνίδι – σε παίρνω από το χεράκι, not – η κοινότητα που δημιουργήθηκε μεσα από το Dark Souls ήταν καταπληκτική σε επίπεδο οργάνωσης και συζήτησης πάνω στον τίτλο. Αυτό προσέδωσε ένα μεγάλο βάθος στο Dark Souls και είναι ένα στοιχείο το οποίο η Bungie έχει προσπαθήσει να εισάγει και στο δικό της, Destiny. Θα υπάρχουν δηλαδή σημεία στα οποία οι παίκτες αρχικά θα “κολλήσουν” και δεν θα είναι σίγουροι για το πως να συνεχίσουν.

Φυσικά όμως το Destiny πρέπει να ικανοποιήσει όλα τα γούστα οπότε θα υπάρχουν και αποστολές οι οποίες δεν θα είναι έτσι. Απ’ ότι φαίνεται, η κεντρική ιστορία του παιχνιδιού θα είναι προσβάσιμη σε όσους θέλουν απλά να παίξουν τίτλο, ενώ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι θα απευθήνεται σε ένα ποιό “πιστό” κοινό.

Το Destiny θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2014.

Πηγή:GameInformer