Για όσους δεν έχουμε πλάνα για τις ημέρες του Πάσχα…

Ετοιμαστείτε για ένα ανεπανάληπτο Σαββατοκύριακο gaming και ψυχαγωγίας με το Gold UnlockedFree Live WeekendΑπό την Παρασκευή 3 Μαΐου, στις 2 το μεσημέρι, μέχρι τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Μαΐου, απολαύστε multiplayer gaming με το Gears of War: Judgment, το FIFA 13, το Halo 4 και πολλά άλλα.

Οι φίλοι του FIFA 13 μπορούν να λάβουν μέρος στο EA SPORTS FIFA 13 Ultimate Team Spring Classic in-game Tournament καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, διεκδικώντας 1.000.000 coins, καθώς και άλλα έπαθλα, ενώ για τους «κολλημένους με τα αυτοκίνητα»,  θα υπάρχουν τα Forza Rivals Mode events για Forza 4 και Horizon. Στο Halo 4, παίξτε 10 x Spartan Ops ή War games missions κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και λάβετε Double XP στις 10 επόμενες αποστολές σας!

Η πλήρης λίστα για online gaming περιλαμβάνει Double XP σε Gears of War: Judgment, Assassin’s Creed 3 και Far Cry 3. Η δυνατότητα multiplayer θα ξεκλειδωθεί σε όλα τα παιχνίδια Xbox, μεταξύ αυτών και το Tomb Raider, οπότε ετοιμαστείτε για ένα επικό Σαββατοκύριακο με online gaming και ψυχαγωγία με τους φίλους σας στο Xbox Live.

Καθώς το Xbox Live συνεχίζει να διευρύνει τις επιλογές σε επίπεδο κορυφαίων διεθνώς εφαρμογών ψυχαγωγίας, μπορείτε να απολαύσετε περιεχόμενο από το NBA,  Crunchyroll και NHL*.

Οι φίλοι του Xbox καλούνται επίσης να ενισχύσουν την εμπειρία παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στο Xbox 360 με τον Internet Explorer*, καθώς και με το Xbox SmartGlass, που μετατρέπει το τηλέφωνό τους ή το tablet τους σε μια έξυπνη δεύτερη οθόνη.

Για να δοκιμάσετε μερικές από τις συναρπαστικές αυτές νέες εφαρμογές και να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του Xbox Live Goldεπισκεφτείτε το Xbox Dashboard και κάνετε login στο Xbox LIVE.