Έρχεται για Xbox 360 και Xbox One
Σήμερα η Warner Bros. Interactive Entertainment και η Monolith Productions κυκλοφορούν 5 screenshots και ένα concept art από το Middle-earth: Shadow of Mordor που μόλις ανακοίνωσαν.

Το Middle-earth: Shadow of Mordor μας τοποθετεί στο κέντρο μίας σκοτεινής ιστορίας εκδίκησης. Ο παίκτης παίρνει το ρόλο του Talion, ενός ranger που χάνει τα πάντα τη νύχτα που ο Sauron επιστρέφει στη Mordor. Καθώς η προσωπική βεντέτα του Talion ξεδιπλώνεται, οι παίκτες ξεσκεπάζουν το μυστήριο του πνεύματος που τον κάλεσε, της προέλευσης των Δαχτυλιδιών και έρχονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο τους. Με ένα δυναμικό next-gen περιβάλλον που ενισχύεται από το Nemesis System, οι παίκτες σχεδιάζουν το προσωπικό τους σχέδιο εκδίκησης καθώς λυγίζουν τη Mordor στη θέλησή τους. Η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη και μοναδική, κάθε εχθρός έχει τη δική του προσωπικότητα, και τις δικές του δυνάμεις και αδυναμίες.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε Xbox 360, Xbox One και Windows PC.

Οι μαύρες πύλες έχουν ανοίξει και ο στρατός του Sauron σπέρνει την καταστροφή. Ο Talion σηκώνεται ξανά από τον τάφο. Αυτή τη φορά έχει χάσει τα πάντα, ότι του ήταν αγαπημένο έχει πεθάνει. Ο ίδιος απορεί γιατί περπατά και πάλι ανάμεσα στους ζωντανούς.

[slickr-flickr search=”sets” items=”24″ set=”72157638732464426″]

Talion
Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Talion, ενός ranger που έχει χάσει την οικογένεια του και ότι αγαπά, και επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών χάρη στην παρέμβαση ενός μυστηριώδους πνεύματος της εκδίκησης.

Mordor
Τοποθετημένο ανάμεσα στο The Hobbit και στην τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το Middle-earth: Shadow of Mordor ξεκινά τη νύχτα που ο Sauron’s επιστρέφει στη Mordor, και βυθίζει όλη τη χώρα στο χάος.

Nemesis System
Ανακάλυψε ένα ισχυρό και δυναμικό gameplay μηχανισμό νέας γενιάς που επιτρέπει στους παίκτες να πλάθουν τον κόσμο, τις σχέσεις και τα χαρακτηριστικά ακόμα και των εχθρών τους, δημιουργώντας μοναδικές πλοκές και ιστορίες που παραμένουν ακόμα και μετά το θάνατο.

Wraith abilities
Οι παίκτες χειρίζονται τις δυνάμεις του Wraith για να βλάψουν τους εχθρούς τους, να εξαπολύσουν την εκδίκησή τους, να εισέλθουν ανάμεσα στις εχθρικές γραμμές και να κυριαρχήσουν σε ένα κόσμο που πλάθουν οι ίδιοι.

Melee combat
Μια πληθώρα από εχθρούς θα χρειαστούν διαφορετικές τακτικές, σπρώχνοντας έτσι τον παίκτη να βελτιώσει τις δυνάμεις του και τον οπλισμό του μέσα από ένα σύστημα ρούνων που σχεδιάζει ο παίκτης ανάλογα με τις προτιμήσεις του.