Σε σημερινή της δήλωση, η ΕΑ αποφάσισε ότι η DICE πρέπει να βάλει στην άκρη την παραγωγή των επερχόμενων DLC του Battlefield 4, προκειμένου πρώτα να επιλυθούν τα διάφορα προβλήματα που μαστίζουν το βασικό multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού, παίκτες του Battlefield 4, έχουν αναφέρει crashes, προβλήματα με το frame rate, καθώς και κακό netcode. Φαίνεται πως η ΕΑ θέλει να σταματήσει να ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ως «Η χειρότερη εταιρεία της χρονιάς στις ΗΠΑ», καθώς άκουσε τις απαιτήσεις του community και έλαβε δράση. Μένει να φανεί πως θα αντιδράσει η DICE Stockholm σε αυτή την απόφαση και αν θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματα αυτά.

Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα ποιες θα είναι οι νέες ημερομηνίες διάθεσης των DLC αυτών, αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι διαθέσιμα στους Premium παίκτες και πάλι δυο (2) εβδομάδες πριν από τους υπόλοιπους. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο DLC του Battlefield 4, με τίτλο “China Rising” είναι ήδη διαθέσιμο για τους Premium παίκτες, για Xbox 360 και Xbox One. Επιπλέον, οι κάτοχοι Xbox One, μπορούν ήδη να προμηθευτούν το time-exclusive DLC “Second Assault”, αποκλειστικά για το Xbox One.