Μεγάλη και συναρπαστική ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε για όσους περιμένουν με αγωνία τα τελευταία χρόνια την έλευση του Fallout 4. Οι φήμες άρχισαν να καταφθάνουν σαν βροχή με την εμφάνιση του domain thesurvivor2299.com το οποίο είναι registered sτο όνομα της ZeniMax και το οποίο εμφανίζει μια αντίστροφη μέτρηση για τις 11 του Δεκεμβρίου, πολύ κοντά δηλαδή στα επόμενα VGA Awards, τα οποία η Bethesda έχει τιμήσει στο παρελθόν με την ανακοίνωση του Skyrim. Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως η ημερομήνια του domain, το 2299, τοποθετεί τον καινούριο τίτλο 15 με 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του Fallout: New Vegas.

Τα γεγονότα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς χθές κατατέθηκε εμπορικό σήμα στην αγορά της Ευρώπης για το Fallout 4. Αν και κανείς δεν ξεχνάει το φιάσκο που είχε πραγματοποιηθεί με την κατοχύρωση του Half Life 3 στις αρχές του προηγούμενου μήνα, το οποίο τελικά αποδείχθηκε φάρσα, εδώ τα πράγματα φαίνονται λίγο πιο θετικά καθώς τις νομικές διαδικασίες έχει αναλάβει η DLA Piper που εκπροσωπεί κυρίως μεγάλα εμπορικά ονόματα.

Αν λάβουμε επίσης υπ’ όψην τα tease που ρίχνει ο Erik Todd Dellums, ο ηθοποιός που κάνει την φωνή του Three Dog στο Fallout 3, μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter νομίζω πώς μπορούμε να έχουμε ψηλά τις προσδοκίες μας.

Fingers crossed everyone..