Πληροφορίες για την αποστολή δώρου από το MyXbox.gr

Μέσα από μια και μόνο φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία, και να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ακόμα και την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

First Step Μπείτε στο MyXbox.gr/to/redeemform και συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία, στα Ελληνικά.
Second Step Έτοιμοι!

Η διαδικασία αυτή θα μας επιτρέψει να στέλνουμε τα δώρα πολύ πολύ πιο γρήγορα, χωρίς λάθη και με tracking code ώστε να γνωρίζουμε αλλά και να γνωρίζετε πού βρίσκεται το δέμα ανά πάσα στιγμή.

Ενδεικτικά κόστη για αποστολή στην Ελλάδα:
~5€ για αποστολή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (παραλαβή από υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής)
~9€ για αποστολή σε χερσαίους προορισμούς (παραλαβή από υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής)

Σε κάποιες περιπτώσεις που η αποστολή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με το παραπάνω κόστος θα επικοινωνήσουμε με την/τον εκάστοτε παραλήπτη ξεχωριστά. Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσουμε τον επίσημο τιμοκατάλογο του courier ή άλλο τρόπο αποστολής. Η παραλαβή θα γίνει από το πιο κοντινό υποκατάστημα του courier. Αν έχετε οποιαδήποτε δυσκολία, πρόβλημα ή ιδέα μπορείτε να μας μεταφέρετε τα σχόλιά σας στο contact.MyXbox.gr.


Όροι αποδοχής δώρων/διαδικασίας αποστολής: Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συμφωνείτε σε κάθε περίπτωση να αναλάβετε το κόστος παραλαβής του δώρου σας. Η αποστολή θα ξεκινήσει μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα παραλάβουμε τα στοιχεία σας, και η παραλαβή συνήθως μπορεί να γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση επιστροφής του δώρου, η χρέωση επιστρέφει στην ομάδα μας, και χάνετε το δικαίωμα να διεκδικήσετε το δώρο σας, το οποίο διατηρούμε το δικαίωμα να κληρώσουμε σε άλλο νικητή. Από τη στιγμή της ανακοίνωσης νικητών, μπορείτε να διεκδικήσετε τα δώρα σας μέσα σε 2 εβδομάδες, μετά το πέρας των οποίων μπορούμε να μεταφέρουμε το δώρο σε άλλο νικητή. Νικητές από χώρες του εξωτερικού θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με κάποιον από τους διαχειριστές, ή να επικοινωνήσουν μέσω της σχετικής φόρμας ώστε να βρεθεί κάποιος τρόπος να παραλάβουν το δώρο τους, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να καλύψουν τα έξοδα αποστολής. Οι όροι αυτοί μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς ειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή αν κριθεί απαραίτητο λόγω του κόστους ή τρόπου αποστολής.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιουλίου 2013